20 Ekim 2011 Perşembe

Gêrmiya Şîr


Wer diyar dike ku îsal zivistan zû tê. Min ji xwest ku, ê ku ji karên xwe yê dûr tên û daxwazin heman şorbek xweş vebixwin û hundirên xwe germ bikin ji wan ra tarifek gelek rihet u bitehm binivîsim.

Malzeme:
  • 2 qedehên avê şîr (400 ml)
  • nîv qedehên avê birinc (100 g)
  • 5 qedeh av (1 litre)
  • kevçîkek xwe (kevçîyê şîrînî)
1.   Birinc bişon û avê darivînin.
2. Lîtrek avê berdin quşxanekêk kur û birinc û xwe ji bi ser de bikin û binê ocêx vêxînin. Bihêlin 25 deqiqe bikelî. Devê quşxanê bila vekirî be.
3. Eger ku birinc pijîyayî ye şîr lêbikin û 10 deqiqeyên din bikelînin.
                                    
   Noşî can be!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder